Egy isteni köret amely egyszerre édes és csípős, pikáns finomság sült húsok mellé. De önállóan is finom.
Mézes-csilis édesburgonya
Hozzávalók:
80 dkg édesburgonya
5 dkg vaj
2-3 evőkanál méz
csilipor
Elkészítés:
Az édesburgonyát meghámozzuk és felkarikázzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, rádobjuk az édesburgonyát, és kicsit átforgatjuk. Fedő alatt puhára pároljuk. A végén meglocsoljuk a mézzel, és ízlés szerint megszórjuk csiliporral. Amikor a méz felforrósodik és folyós lesz, óvatosan átforgatjuk. 1-2 percig hagyjuk, hogy e kicsit karamellizálódjon.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.