Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leggonoszabb kísérlet

Ez itt a világ legkeményebb és leghősiesebb zenekara. A zeneszám közben megesznek egy-egy csilipaprikát. A dobos még csak-csak kipüföli magából az indulatot, de most láthatsz néhány síró zenészt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Mézes-csilis édesburgonya

Egy isteni köret amely egyszerre édes és csípős, pikáns finomság sült húsok mellé. De önállóan is finom.

recept melegétel főétel köret édesburgonya csili chili méz

Mézes-csilis édesburgonya

Tovább


Chilievő  verseny

A nyári fesztiválok legőrültebb kihívása. Minden körben egyre erősebb chilit kapnak. Alul a paprika neve, és az erőssége a scoville-skálán. Ha többen érik el a legerősebb fokozatot, addig ismétlik a kört, amíg csak egy maradhat.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

verseny evő chili

(via youtube)

Tovább


Édes csípős sárgarépa-krémleves

Sokan elképzelni sem tudják, hogy egy egyszerű zöldségből is mennyire finom leves készíthető. A gyerekkorunktól belénk ívódott előítéletektől nehezen tudunk megszabadulni. Gyakori tapasztalat, hogy egy répás, brokkolis vagy éppen sütőtökös fogástól előre fintorognak az emberek. De ha nem áruljuk el, miből készül a leves, sőt, arra bíztatjuk őket, hogy találják ki, miből készült, bizony, szinte kivétel nélkül mindenkinek ízleni fog. Azután jön a meglepetés. Ez is egy ilyen leves.

recept főétel melegétel zöldség leves krém répa méz tejszín chili

Édes csípős sárgarépa-krémleves

Tovább


Csípős cseréptányéros

Annyi finom zöldséget kínál most a kert, de beszerezhetjük ezeket a piacokon is. Ebből a sok finomságból remek egytálételeket lehet kreálni. Ez a recept Tex-Mex ihletésű, gyorsan elkészíthető, és a végeredmény egy tökéletes őszi ízkavalkád.

recept főétel melegétel paprika cukkini chili

Csípős cseréptányéros

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.