Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leggonoszabb kísérlet

Ez itt a világ legkeményebb és leghősiesebb zenekara. A zeneszám közben megesznek egy-egy csilipaprikát. A dobos még csak-csak kipüföli magából az indulatot, de most láthatsz néhány síró zenészt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Mézes-csilis édesburgonya

Egy isteni köret amely egyszerre édes és csípős, pikáns finomság sült húsok mellé. De önállóan is finom.

recept melegétel főétel köret édesburgonya csili chili méz

Mézes-csilis édesburgonya

Tovább


Mézes-csilis cékla

A céklát szinte kizárólag savanyúságként fogyasztjuk, pedig olyan lehetőségeket nyújt, mint a répa vagy a sütőtök. Már önmagában is édes, és kitűnő köret készíthető belőle. Egy kis pikáns édes-csípős íz remekül illik a sült húsok mellé, és ráadásul sötét lila színével a tányéron is jól mutat.Recept főétel melegétel köret cékla méz csili

Mézes-csilis cékla

Hozzávalók:
3 nagyobb vagy négy közepes cékla
5 dkg vaj
2 ek. méz
csilipor

Elkészítés:
A céklát megmossuk, megfőzzük, kihűlés után megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk. A vajat egy serpenyőben megolvasszuk. Beledobjuk a céklát. Amikor átforrósodott, megszórjuk a csili porral, és rátesszük a mézet. Óvatosan kevergetjük, hogy a méz mindenhova eljusson, és kicsit rákaramellizáljuk. Azonnal tálaljuk.Recept főétel melegétel köret cékla méz csili

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Tökéletes egyformaság
Macskaőrség:   Se veled, se nélküled
Napi videó:  Vöröspandák a hóban
Napi fotó: Belovagolt a városba

Recept főétel melegétel köret cékla méz csili

Tovább


Mázas baconos húsgolyó

Szeretem a fasírtok és húsgolyók minden formáját a svédtől kezdve a görögön át, egészen a klasszikus magyarig. Ez a recept most kicsit izgalmasabb, távolabb megyünk érte, az amerikai Tex-Mex konyha jegyeit viseli. Csípősebb is, mint amit megszoktunk. De a lényeg az, hogy az íze fergeteges.

Mázas baconos húsgolyórecept főétel melegétel húsétel húsgombóc fasírt bacon BBQ csili

Tovább


A világ legcsípősebb pizzája

Fájdalomcsillapítónak könnygázt lehetne felszolgálni mellé. Süsü itt nem rúg labdába.

A neve Saltdean Sizzler, és a Warwick Egyetemen elvégzett hivatalos mérések szerint háromszor csípősebb, mint a világ legerősebb csilipaprikája, sőt még a rendőrségi paprika spraynél is csípősebb. Hivatalosan is a legcsípősebb pizza a Földön.

Paul Brayshaw az angliai Saltdeanben megnyitotta saját pizzériáját, aminek a nem túl fantáziadús "Paul pizzája" nevet adta. Paul saját bevallása szerint a fűszeres ételek és a Fald fel Amerikát sorozat fanatikus rajongója. Ezért határozta el, hogy valamilyen különleges pizzával kell kirukkolnia. Úgy döntött, elkészíti a legcsípősebbet.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.