A kenyérlepényeket mindannyian szeretjük, legyen az pizza, töki pompos, langalló, vagy kenyérlángos. Két dolog fontos: forrón, gőzölögve, a sütőből kivéve együk, és legyen megrakva vastagon finomságokkal.
Kenyérlepény gazdagon
A kenyérlepényeket mindannyian szeretjük, legyen az pizza, töki pompos, langalló, vagy kenyérlángos. Két dolog fontos: forrón, gőzölögve, a sütőből kivéve együk, és legyen megrakva vastagon finomságokkal.
Kenyérlepény gazdagon
Bár elsősorban az édes réteseket szeretjük, ki kell próbálni a csodás sós változatokat is. Egy kis sonka, gomba és rengeteg sajt.
Sonkás-gombás rétes
A hideg estéken jól esik egy szelet meleg pite, bár hidegen is nehéz neki ellenállni. Most használjuk ki az ősz kincseit.
Körtés-mákos pite
Az ilyen hideg, nyirkos, téli estéken felértékelődnek a forró egytálételek, amelyek nem csak átmelegítik az embert, de a libbenő gőze felett, kanalazgatás közben olyan jókat lehet beszélgetni. Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, amikor nincs kedvünk a konyhában sokat pepecselni.
Kolbászos-paradicsomos bab
Piedone mi másról lenne híres pofonjai mellett, mint a legendás hagymás babról, amelyet olyan gyakran evett filmjeiben. Pedig tudjuk, hogy "Csak a Puffin lekvár ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot". De egy finom hagymás bab nem csak a serpenyőben állja meg a helyét, hanem egy isteni feltétje lehet egy lepénykenyérnek.
Piedone kenyérlepény