A magyaros hamburgerezés elmaradhatatlan kelléke. Sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnád.
Klasszikus puffancs
A magyaros hamburgerezés elmaradhatatlan kelléke. Sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnád.
Klasszikus puffancs
Bár elsősorban az édes réteseket szeretjük, ki kell próbálni a csodás sós változatokat is. Egy kis sonka, gomba és rengeteg sajt.
Sonkás-gombás rétes
A kenyérlepényeket mindannyian szeretjük, legyen az pizza, töki pompos, langalló, vagy kenyérlángos. Két dolog fontos: forrón, gőzölögve, a sütőből kivéve együk, és legyen megrakva vastagon finomságokkal.
Kenyérlepény gazdagon
Itt az ősz. A hideg estéken jól esik egy szelet meleg pite, bár hidegen is nehéz neki ellenállni. Most használjuk ki az ősz kincseit.
Körtés-mákos pite
Az édesburgonya egyre népszerűbb nálunk is, és most már folyamatosan kapható a nagyobb üzletekben. Ez a kellemes ízű zöldség, amely ízében egyfajta átmenet a burgonya és a sütőtök között remek alapanyag és kísérője a baromfihúsnak. Egy egyszerű recept, amely tegnap este lett összedobálva az itthon talált alapanyagokból.
Chilis pulykamell-csíkok édesburgonyával