Egy ultrakönnyű köret, amely maga az egyszerűség tökéletessége. Villámgyorsan elkészül, mert nem pároljuk, csak pirítjuk. Tökéletes nyári köret roston sült húsok mellé.

Pirított hagymás gombafejek

 

Hozzávalók:
50 dkg apró barna csiperkegomba
1 csomag zöldhagyma
1 fej lilahagyma
kevés zsiradék

bors
kakukkfű
 

Elkészítés:
A gombát megmosom és lecsöpögtetem. Nem kell meghámozni, csak az esteleges hibákat vágjuk ki. A lilahagymát szeleteljük fel, a zöldhagyma daraboljuk fel.

Tegyünk egy nagy serpenyőbe zsiradékot, dobjuk rá a gombát, borsozzuk, szórjuk meg kakukkfűvel, és időnként megmozgatva pirítsuk. 3-4 perc után adjuk hozzá a hagymát is forgassuk át alaposan, és két perc múlva már tálalható is.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.