Egy ultrakönnyű köret, amely maga az egyszerűség tökéletessége. Villámgyorsan elkészül, mert nem pároljuk, csak pirítjuk.
Pirított hagymás gombafejek
Hozzávalók:
50 dkg apró barna csiperkegomba
1 csomag zöldhagyma
1 fej lilahagyma
kevés zsiradék
só
bors
kakukkfű
Elkészítés:
A gombát megmosom és lecsöpögtetem. Nem kell meghámozni, csak az esteleges hibákat vágjuk ki. A lilahagymát szeleteljük fel, a zöldhagyma daraboljuk fel.
Tegyünk egy nagy serpenyőbe zsiradékot, dobjuk rá a gombát, borsozzuk, szórjuk meg kakukkfűvel, és időnként megmozgatva pirítsuk. 3-4 perc után adjuk hozzá a hagymát is forgassuk át alaposan, és két perc múlva már tálalható is.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.