A krumplipüré az egyik legegyszerűbb és legfinomabb köret, Lehet teljesen krémesen, vagy éppen rusztikusan, amikor a pürében apró krumpli darabok vannak. Múltkor támadt egy ötletem, és játszottam egy kicsit. Miért ne lehetne fokozni az élményt?
Elkészítettem egy adag hagyományos krumplipürét, és egy adaggal habzsákba töltöttem. Egy sütőlapra sütőfóliát terítettem, és a zsákból, különböző formában kinyomtam a pürét. Kisebb rózsát, hosszabb csíkot, és végül a maradékból egy spirált nyomtam.
Forró sütőben addig sütöttem, amíg szépen megpirult. Különlegesen plusz ízt kapott, és nagyon jól mutatott a tányéron.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: A viág legszebb szökőkútjai
Napi videó: Így habzott az ausztrál tengerpart