Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.recept főétel melegétel egytálétel kolbász gomba hagyma bab kukorica

Gombás babbal sült kolbász

 

Hozzávalók:
40 dkg sütnivaló kolbász
10 dkg húsos kolzsvári szalonna
2 fej hagyma
20 dkg gomba
1 doboz csemege kukorica konzerv
1 doboz fekete bab konzerv
1 kanál zsír

Elkészítés:
A hagymát szálasra vágom, a gombát felszeletelem, a szalonnát felcsíkozom.
A kanál zsírt megolvasztom egy serpenyőben. A kolbászokat megszurkálom , és a serpenyőbe teszem. mellé teszek két-három kanál vizet, és lefedem. Kis lángon az egyik oldalát pirosra sütöm.
Megfordítom a kolbászokat, és a serpenyő szélére húzom, Nagylángra állítom, beledobom a szalonnát és üvegesre sütöm. Hozzáadom a hagymát és megpirítom. Hozzáadom a gombát és azt is megpirítom. A kolbászt is már megsült, végül hozzáadom a kukoricát és a babot is. Összeforralom és friss kenyérrel tálalom.

recept főétel melegétel egytálétel kolbász gomba hagyma bab kukorica

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.