Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csirkés-rizottó

Az egyik kedvenc ételem a rizottó, gyakran akkor kerül elő, amikor úgy kell valami finomság, hogy nem kell sokat vele foglalkozni. Elkészíteni könnyű, nem költséges, és cserébe isteni ízeket kapunk. főétel melegétel rizottó cssirke gomba répa paprika zöldbab

Csirkés-rizottó

Tovább


Először csokit kóstolni

Egy szokatlan gasztro-videó. Te tudsz még ilyen extázist érezni?

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.00 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Piedone kenyérlepény

Piedone mi másról lenne híres pofonjai mellett, mint a legendás hagymás babról, amelyet olyan gyakran evett filmjeiben. Pedig tudjuk, hogy "Csak a Puffin lekvár ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot". De egy finom hagymás bab nem csak a serpenyőben állja meg a helyét, hanem egy isteni feltétje lehet egy lepénykenyérnek.

Recept tészta lepény piedone hagyma bab szalonna

Piedone kenyérlepény

Tovább


A pizza hatalma

A pizza annyira jó, hogy alvás közben sem érdemes abbahagyni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a töb mint kilencvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

videó pizza alvás baba gyerek

Tovább


Kétszer csípős babsaláta

Nem, nem azért csíp kétszer, de még az is lehetséges.

Ez egy különleges babsaláta nem azért készült, hogy önálló salátaként fogyasszuk, bár ezt is megtehetjük. Ezt inkább savanyúságként ajánlom különféle sültek mellé, egy grillezés mellé egyszerűen tökéletes. Azért kétszer csípős, mert almapaprika és pepperoni paprika is van benne. Készülhet nyers hagymával, de ecetes gyöngyhagymával is. Ha utóbbi mellett döntünk a bab kivételével minden hozzávaló megvásárolható hozzá egy piaci savanyúságosnál, és ezért gyorsan összeállíthatjuk.

recept köret savanyúság saláta csípős bab paprika

Kétszer csípős babsaláta

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.