Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Woodoo csokibáb

Szerelmi bánatod van, és szeretnél a szerelem emlékétől is megszabadulni? Akkor jöjjön a jó öreg woodoo varázslat. Természetesen nem a klasszikus kakastollas-véres mágia, hanem civilizált XXI. századi változata.

Tovább


Négyhúsos bableves bográcsban

Tegnap egy nagyobb társasággal, a fiam osztálytársaival, és azok családjával tartottunk egy batyus mulatságot a természetben. Mi úgy döntöttünk, hogy egy nagy bogrács bablevessel járulunk hozzá az össznépi hedonizáláshoz. Kicsit megvariáltuk a szokásos levest, hogy izgalmasabb legyen. Így született meg a

Négyhúsos bableves bográcsban

Tovább


Mézes-csilis zöldbab

Ez az egyik kedvenc zöldköretem sült húsokhoz, de volt már olyan is, hogy pusztán csak ezt ettem vacsorára. Igazán pikáns, a zöldbabnak egészen különleges ízt kölcsönöz. Még megrögzött húsevő barátom is rajongójává vált.

Tovább


15 perces recept - Yucatán-bab

Egy gyors tex-mex stílusú egytálétel, amely kivételesen húst nem tartalmaz. Egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető,

Yucatán-bab

Tovább


Így a legkirályabb dinnyét enni

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   22 karátos autó

Napi videó:   Elárulom, hova tűnnek a fél zoknijaid

Napi fotó:  Sapka és pántja

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.