Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kecsua-tál

Hétvégén szüreti főzőverseny volt szűkebb hazámban. Bográcsos ételekkel lehetett indulni. Én erre az alkalomra kitaláltam egy receptet. Az ízek és az alapanyag a közép-amerikai konyhát idézik, ezért a kecsua-tál nevet adtam neki. Egyszerre van benne édes, csípős és savanyú, puhább és ropogósabb falat.

Az ötlet arany oklevelet ért. A recept egy kisebb bográcsra való mennyiség.

Kecsua-tál

Tovább


Lecsós bab

Még Piedone is megnyalná mind a tíz ujját.

Bár itt a nyár, a kerti sütések és a friss saláták ideje, időnként valaki felbukkan a családból, hogy de jó lenne egy kis hagymás babot enni. Ha már itt a nyár, a klasszikus ételt gazdagítsuk egy kis magyaros lecsós ízzel.Recept főétel melegétel egytálétel lecsó bab

Lecsós bab

Tovább


Babos-rizses sertéscomb

Nyár van. Kánikula. Dög meleg. Kinek van kedve ilyenkor a tűzhely mellett álldogálni? Ilyenkor kellenek az egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek. Könnyű mexikói jelleg, egyszerű, de finom íz, gyorsaság, egyszerűség.Recept főétel melegétel húsétel sertés comb paprika feketebab

Babos-rizses sertéscomb

Tovább


Spagetti extázis

Csak kevesen tudják és tehetik meg, hogy így egyék a spagettit.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Képek a másnaposság tesztelésére 
Macskaőrség: Macska télen
Napi videó:  2016 legjobb GoPro videói 
Napi fotó: Ugye nem így ébredtél?

(via)videó baba

Tovább


Bud Spencer emlékére

Már több mint negyven éve tudjuk, hogy az angyalok is esznek babot. A hagymás bab legnagyobb földi szószólója tegnap a mennybe költözött, hogy valaki megmutassa az angyaloknak, hogy kell igazi hagymás babot készíteni.

Mi mással tiszteleghetnék előtte, mint a saját receptemmel, ahogy én készítem.

recept főétel melegétel hagyma bab Piedone Bud Spencer hagymás

Hagymás bab

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.