Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keleties zöldbabsaláta

Egy pikáns, savanykás saláta tökéletes a nyári grillhúsok mellé.recept saláta zöldbab kukorica feta marinád

Keleties babsaláta

Tovább


Tolnai pecsenye

Egy látványos és igen finom fogás a Tolnai pecsenye, alapjaiban hasonlít a Brassóira, de annak egy felturbózott változata. Több féle alapanyagból készül, és némileg más az elkészítése is.recept főétel húsétel csirke csirkemell gomba császárhús zöldbab burgonya krumpli

Tolnai pecsenye

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell-filé
25 dkg gomba
1 kis doboz zöldbab-konzerv
10-15 dkg császárhús
80 dkg krumpli

bors
pirospaprika
kevés zsiradék

Elkészítés:
A krumplit felkockázzuk. A gombát felszeleteljük, a császárhúst vékony szeletei újjnyi csíkokra vágjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával.
A császárhúst zsírjára sütjük, kiszedjük egy tálba. A forró serpenyőben, a visszamaradt zsiradékon a csirkemellet készre sütjük (ha szükséges, pótoljuk a zsiradékot), és szintén kiszedjük egy tálba. A megmaradt fűszereses zsiradékon megpirítjuk a gombát. Közben a kockára vágott krumplit olajban megsütjük. Amikor a gomba megpirult, a serpenyőbe visszatesszük a császárhúst és a csirkemellet, hozzáadjuk a lecsöpögtetett zöldbabot. Felforrósítjuk. Hozzáadjuk a sült krumplit, összeforgatjuk, és azonnal tálaljuk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

recept főétel húsétel csirke csirkemell gomba császárhús zöldbab burgonya krumpli

Tovább


Gombás babbal sült kolbász

Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.recept főétel melegétel egytálétel kolbász gomba hagyma bab kukorica

Gombás babbal sült kolbász

Tovább


Kolbászos-paradicsomos bab

Az ilyen hideg, nyirkos, téli estéken felértékelődnek a forró egytálételek, amelyek nem csak átmelegítik az embert, de a libbenő gőze felett, kanalazgatás közben olyan jókat lehet beszélgetni. Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, amikor nincs kedvünk a konyhában sokat pepecselni.

recept melegétel főétel egytálétel bab paradicsom kolbász szalonna

Kolbászos-paradicsomos bab

Tovább


Hétvégi dizájn: gofrisütő

Baby Yoda sül rá a süteményre.

Hétvégi dizájn gofrisütő yoda baby yoda

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.