Egy gyorsan elkészülő levesbetét, amely izgalmasabb, mint már a megszokott galuskák. Íze kitűnően érvényesül krémlevesekben legyen az sütőtök, spárga, vagy cukkini.

Sajtos kisgombóc

Hozzávalók:
1 egész tojás
10 dkg aromásabb reszelt sajt
pici só
liszt

Elkészítés:
A sóval felverjük a tojást,  eldolgozzuk benne  a sajtot, és beledolgozunk annyi lisztet, amivel összeáll, és apró gombócokat lehet gyúrni belőle. a gombócokat az elkészült forró levesbe tesszük, és pár perc alatt megfőzzük.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Üvegkatedrális a föld alatt

Napi videó:   Lehetett volna rosszabb is

Napi fotó:  Orrpuszi

Macskaőrség:   Vizilabdázó macskák

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...