Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Medvehagymás galuska

A tökéletes tavaszi levesbetét. Tartalmas ragulevesekben a legjobb.recept főétel melegétel leves levesbetét galuska medvehagyma

Medvehagymás galuska

Tovább


Cheddar gombóc

Rajongok az olyan levesbetétekért, ami nem egyszerűen tészta, hanem valamilyen plusz ízzel gazdagítja a levest. Különösen a krémlevesekben tud érvényesülni igazán. Ez a cheddar sajtos gombóc pillanatok alatt elkészíthető, és tökéletesen alkalmas arra, hogy a megmaradt, megszáradt, de pont ezért igazán aromás sajtot felhasználjuk.

Recept levesbetét melegétel gombóc sajt cheddar

Cheddar gombóc

Tovább


Csipetke helyett - Füstös aprógombóc

Egy egyszerűen elkészíthető levesbetét, amely elsősorban semlegesebb krémlevesekben érvényesül. Egy hagyma krémleves, póré krémleves, vagy egy spárga krémlevesbe tökéletes.

Füstös aprógombóc

Tovább


Sajtos kisgombóc - levesbetét

Egy gyorsan elkészülő levesbetét, amely izgalmasabb, mint már a megszokott galuskák. Íze kitűnően érvényesül krémlevesekben legyen az sütőtök, spárga, vagy cukkini.

Sajtos kisgombóc

Hozzávalók:
1 egész tojás
10 dkg aromásabb reszelt sajt
pici só
liszt

Elkészítés:
A sóval felverjük a tojást,  eldolgozzuk benne  a sajtot, és beledolgozunk annyi lisztet, amivel összeáll, és apró gombócokat lehet gyúrni belőle. a gombócokat az elkészült forró levesbe tesszük, és pár perc alatt megfőzzük.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Üvegkatedrális a föld alatt

Napi videó:   Lehetett volna rosszabb is

Napi fotó:  Orrpuszi

Macskaőrség:   Vizilabdázó macskák

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.