A tökéletes tavaszi levesbetét. Tartalmas ragulevesekben a legjobb.recept főétel melegétel leves levesbetét galuska medvehagyma

Medvehagymás galuska

 

Hozzávalók:
3 dkg vaj
1 tojás
csipet só
finomliszt
medvehagyma

Elkészítés:
A vajat megolvasztom, de nem szabad forrónak lennie. Beleütöm az egész tojást, felverem pici sóval, majd folyamatosan annyi lisztet adok hozzá, hogy kicsit keményebb galuskatésztát kapjak. Ekkor belekeverem az apróra vágott medvehagymát. A forrásban lévő levesbe kanállal szaggatom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Brutálisan őszinte karikatúrák
Macskaőrség: Macskalandok  
Napi videó: 
Ne bízz a szálloda ajtókban!  
Napi fotó:
Szemfüles

recept főétel melegétel leves levesbetét galuska medvehagyma