Itt a jó idő, indul a kerti sütögetések szezonja. A grillezett sajt az egyik legfinomabb dolog, ám sajnálatos módon miután meglágyul, át is esik a rácson. Ez ellen csak úgy lehet tenni, ha a rács helyett valamilyen fémfelületre tesszük. De ezzel sajnos megfosztjuk a füst áldásos hatásától. Egy remek köztes megoldás, ha a sajtot valamilyen ehető anyagba csomagoljuk.

Erre a legtökéletesebb néhány hajszálvékony szelet füstölt sonka. Vágjuk a sajtot olyan szélességű darabokra, mint amilyen a füstölt sonka, és egyszerűen tekerjük bele a sonkába. Már mehet is a rácsra. A sajt nem folyik el, kellemes füstös aromát kap, ráadásul a sonka mennyei kisérő hozzá. Már csak rá kell dobni egy tányér salátára, és lehet tálalni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Legkirályabb VW bogár

Napi videó:   A világ legkisebb képregénye

Napi fotó:  Rossz helyen szállt le

Macskaőrség:   Hajtogass macskafészket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...