Gyors, könnyű, egyszerű fogás. A hús omlós, a zöldség ropogós: igazi nyári csemege friss zöldségekből.
Spárgás csirke
Hozzávalók:
50 dkg csirkehús
1 csomag fehér spárga
1 csomag lila-zöldhagyma
Kevés zsiradék
Elkészítés:
A spárgát megpucoljuk, három centis darabokra vágjuk. A hagymát is megtisztítjuk, a zöldjével együtt három centis darabokra vágjuk. Ha a hagymafej, nagyobb, felezzük vagy negyedeljük.
A húst megtisztítjuk, felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikában és paprikakrémben megforgatjuk.
Kevés zsiradékon, nagy lángon kifehéredésig sütjük a húst. Hozzáadjuk a hagymát és a spárgát. Óvatosan mozgatva pár perc alatt készre sütjük.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: A férfi, aki megteremtette álmai otthonát
Macskaőrség: Macska és a medve