Gyors, könnyű, egyszerű fogás. A hús omlós, a zöldség ropogós: igazi nyári csemege friss zöldségekből.

 

 

Spárgás csirke

Hozzávalók:

50 dkg csirkehús

1 csomag fehér spárga

1 csomag lila-zöldhagyma

Kevés zsiradék

Elkészítés:

A spárgát megpucoljuk, három centis darabokra vágjuk. A hagymát is megtisztítjuk, a zöldjével együtt három centis darabokra vágjuk. Ha a hagymafej, nagyobb, felezzük vagy negyedeljük.

A húst megtisztítjuk, felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikában és paprikakrémben megforgatjuk.

Kevés zsiradékon, nagy lángon kifehéredésig sütjük a húst. Hozzáadjuk a hagymát és a spárgát. Óvatosan mozgatva pár perc alatt készre sütjük.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A férfi, aki megteremtette álmai otthonát

Macskaőrség:  Macska és a medve

Napi videó:   Új Horizontok

Napi fotó:  Villámhalászat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...