A frissen sült parázskrumpli önmagában is egy isteni étel, annyira jó, hogy még hús sem kell mellé. De ezt még lehet fokozni: egy markáns, fűszeres mártással csodát lehet tenni. A juhtúró markáns ízét tompítja a tejszín, és a snidling egy kis zöld frissességet visz bele. És még elkészíteni is gyors és egyszerű.

Snidlinges juhtúrómártás
recept főétel melegétel mártás juhtúró snidling parázskrumpli

 

Hozzávalók:
Egy csomag (125 gramm) juhtúró
fél deci tejszín
egy maroknyi snidling

Elkészítés:
A tejszínbe
melegítés közben belemorzsoljuk a juhtúrót, és addig kevergetjük, míg krémes állapotú nem lesz. Akkor hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget. Összeforraljuk és azonnal tálaljuk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

recept főétel melegétel mártás juhtúró snidling parázskrumpli