Egy egyszerű trükkel látványosabbá tehetjük a grillen sült csirkét. Egy nyárs, csirkemell, és sok finom zöldség.recept melegétel főétel húsétel grill nyárs csirke zöldség kígyó

Paradicsomos csirkenyárs

 

Hozzávalók:
Csirkemell filé
koktélparadicsom
kápia paprika
TV paprika
kisméretű hagyma
tetszőleges fűszerkeverék

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, és szükség szerint felezzük-negyedeljük. A paprikát kb.3x3 centi kockákra vágjuk. A csirkemellet megtisztítjuk, és a képen látható módon „M” formára vágjuk.  recept melegétel főétel húsétel grill nyárs csirke zöldség kígyóFűszerkeverékkel, páccal ízesítjük.

Nyársra húzzuk a hús végét, utána jöhet egy paradicsom, majd újra a hús, ezután jöhet a hagyma, majd újra a hús, majd a paprikák. Ezt ismételgessük addig, míg a „húskígyó” elfogy. Ügyeljünk arra, hogy a hús szorosan ölelje körül a zöldségeket. Így a végén egy olyan nyársat kapunk amin a hús a zöldségek körül kígyózik.recept melegétel főétel húsétel grill nyárs csirke zöldség kígyó

Ezután nincs más dolgunk, mint parázs fölött készre sütjük.

recept melegétel főétel húsétel grill nyárs csirke zöldség kígyó

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Amikor a papír életre kell
Macskaőrség:  Az oroszlánkaland szomorú vége  
Napi videó:  
Dinoméretek
Napi fotó: Lógós

recept melegétel főétel húsétel grill nyárs csirke zöldség kígyó