A pikáns hússzelet mellé tökéletes kiegészítő a finom zöldségágy.
Mustáros lecsós csirke
Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
40 dkg cukkini csíkokra vágva
60 dkg lecsópaprika karikázva
2 db kápia paprika karikázva
30 cm póréhagyma felkarikázva
15 db koktélparadicsom megfelezve
só,
bors,
dijoni mustár,
liszt,
pirospaprika,
zsíradék
Elkészítés:
A hússzeleteket mindkét oldalán sózom, borsozom, megkenem dijoni mustárral, és egy fél órára hagyom pácolódni. Addig a zöldségeket megtisztítom, felaprítom.
A serpenyőben a zsiradékot felforrósítom, és a lisztbe forgatott hússzeleteket hirtelen mindkét oldalán megsütöm. Kiteszem tálba, a visszamaradt zsíron megpirítom a póréhagymát, megszórom a pirospaprikával, ráteszem a paprikákat, cukkinit, a paradicsomot, sózom, és fedő alatt felforrósítom, majd a hússzeleteket is visszateszem. Készre párolom, hogy kevés, sűrű leve maradjon.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.