A tányéron nem csak az ízekkel, hanem a formákkal és a színekkel is lehet játszani. Egy jó színösszeállítás nem csak jól mutat, de ráhangol az ételre, fokozza az étvágyat. Világos színű hús mellett igazán ínycsiklandozó egy harsogó színű köret. A hétfői pulykarolád recept után többen érdeklődtek, mi az a színes a fotó hátterében. Az egyik kedvencem ez, az őszi, háromszínű köret.
Háromszínű zöldköret
Hozzávalók:
20 dkg zöld színű zöldbab,
20 dkg sárga hüvelyű zöldbab,
4-5 db piros kápia paprika karikázva
egy fej hagyma,
zsiradék,
só,
bors,
Elkészítés:
Zsiradékra rárakom a zöldbabot, fűszerezem, fedő alatt félpuhára párolom, rárakom a paprikát, a szálasra vágott hagymát, és fedő nélkül kevergetve átpirítom.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Macskaőrség: Van, amelyik bírja a zuhanyozást
Napi videó: Erdő mellett nem jó lakni
Toochee-fotó: Ilyet kevesen láthatnak