Az egyik kedvenc receptem, amikor a kánikulában utálok főzni. Gyors, hideg, finom: ez a három legfontosabb szempont. Ha minden hozzávalót a hűtőben tartasz, három perc alatt kész lesz, és azonnal tálalható. És ha három perc, akkor még lassú is vagy. recept főétel leves hideg gyümölcs ananász tejszín gyors

Gyors hideg ananászleves

 

Hozzávalók:
1 liter 100%-os ananászlé
5 dl 30%-os tejszín
1 nagy doboz (800gr.) kockázott ananász vagy trópusi gyümölcskeverék konzerv

Elkészítés:
A hozzávalókat tartsd a hűtőben.
1, Az ananászlét egy nagy tálba öntjük.
2. Szűrön keresztül hozzáadjuk a tejszínt. A visszamaradó tejszíncsomókat egy kis ananászlével és kanállal nyomkodjuk át.
3. adjuk hozzá a konzervet és keverjük össze. Ennyi. Kész. Tálalható.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.