Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dupla barack krémleves

Jövő héten megint visszatér a kánikula, amikor az embernek semmi kedve főzni, a meleg tűzhely gondolatát is utálja, csak valami hidegre vágyik. A nyár a hideg gyümölcslevesek időszaka. Ez a recept is percek alatt, főzés nélkül elkészíthető, és két féle barackkal játszunk benne, amelyek kellemes kontrasztban vannak egymással.

recept hideg leves főzés nélkül barack gyümölcs tejszín

Dupla barack krémleves

Tovább


Baconba csomagolt csirkemell torta

Egy nagyon látványos, mégis egyszerűen és gyorsan elkészíthető fogás. Ha egy ilyet teszünk ki az asztalra, garantált a siker. Melegen a legfinomabb, bár így nehéz szeletelni. Viszont hidegen csodás szeleteket vághatunk belőle. Lehet önálló húsétel, feltét, vagy éppen a hidegtál dísze.

Tovább


Az egyszerűség tökéletessége

Ennél egyszerűbb már nem is lehet egy desszert, mégis fantasztikusan finom. Tulajdonképpen csak édes sütőtök és tejszín kell hozzá, és valami isteni nyalánkság születik. Alig pár perc munka van vele, bár egy kis várakozásra a sütés és a kihűtés miatt szükség van.recept édesség krém sütőtök tejszín

Tejszínes sütőtökkrém

Tovább


Duplán diós torta

Dió a tésztában, dió a tejszínkrémben, beborítva vastagon csokival. Mi más kell még? Semmi.recept sütemény torta dió tejszín csokoládé

Duplán diós torta

Tovább


Gyors hideg ananászleves

Az egyik kedvenc receptem, amikor a kánikulában utálok főzni. Gyors, hideg, finom: ez a három legfontosabb szempont. Ha minden hozzávalót a hűtőben tartasz, három perc alatt kész lesz, és azonnal tálalható. És ha három perc, akkor még lassú is vagy. recept főétel leves hideg gyümölcs ananász tejszín gyors

Gyors hideg ananászleves

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.