Gomba szinte állandóan van itthon. Melegszendvicstől a pizzáig sok mindenbe kerülhet, de nem ritka, hogy a fiamra rátör a gombapanírozási láz. Ez a recept készíthető sütőben, grillben, de ha meleg az idő, a kerti faszenes grillben a legjobb. Emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy a maradék száraz, de finom aromás sajtokat felhasználjuk.

Egy gyors, mégis ízletes vacsora. Mire felmelegszik a sütő, elkészülünk vele. Csak győzzünk eleget csinálni. Ráadásul még hidegen is finom.

Baconbe göngyölt gombarecept főétel melegétel gomba bacon sajt

 

Hozzávalók:
nagy fejű, barna csiperke
szeletelt Bacon
tetszőleges sajt
bors

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, tönkjét kitörjük. A kalapot lemezekkel felfelé fordítjuk, picit megborsozzuk, megpúpozzuk reszelt sajttal, belenyomkodjuk, majd körbetekerjük baconszelettel. 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.

recept főétel melegétel gomba bacon sajt

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Szőrös pánikfű
Macskaőrség:  agyon várom a gazdám
Napi videó: Óriáshullám alatt
Napi fotó: Eiffel-torony építés közben

recept főétel melegétel gomba bacon sajt