Már mindenhol kapható eper, ilyenkor vétek a bolti gyümölcsös joghurtot enni.  Az igazi két perc alatt elkészül, valódi eper kerül bele, a rostanyag nem sütőtök, és az állagát sem fogjuk mesterségesen feljavítani.  Csak a színe lesz halványabb, mert mi festéket sem rakunk bele. Készítsünk belőle egy pohár gusztusos desszertet.

Valódi epres joghurt 

 

Hozzávalók:

15 dkg eper

2 pohár (150 gr) joghurt

tetszőleges édesítő

pár kanál müzli

Elkészítés:

Válasszuk ki az eper szebb harmadát, és rakjuk a pohár aljára, tegyünk rá egy marék müzlit. Az epret a joghurttal turmixoljuk le, édesítsük kedvünk és ízlésünk szerint, majd öntsük fel vele a poharat. Már csak egy hosszú nyelű kanál és néhány nyugodt perc kell az elfogyasztásához.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee:  LEGO Millenium Falcon

Szem-Szájnak gasztro:  Valódi epres joghurt

Macskaőrség:  Jedi macska

Napi videó:  Epikus vizicsata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...