Fiam az utóbbi időben nagyon rákattant a császármorzsára. (Tudom, daramorzsa, de ez már a kutyát sem érdekli.) Egyre gyakrabban kéri, hogy készítsünk. Én már untam a klasszikus lekváros verziót, ezért készült el múltkor aszaltszilvás-almamártással. Most egyáltalán nem volt hangulatom, hogy gyümölccsel egyem, ezért megpróbálkoztam egy nagyon autentikusan magyarnak tűnő verzióval. Kipróbáltam tejföllel és túróval, mintha túrós tésztát ennék.

A Császármorzsát pontosan úgy készítettem, mint előző alkalommal. Az egyetlen különbség, hogy a tálaláskor megszórom tehéntúróval, és rádobtam egy jó nagy kanál tejfölt, és megszórtam némi porcukorral. A kísérlet sikeres tűnik, mert nem kellett foglalkoznom azzal, hogy elrakjam a maradékot.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Az eltűnt repülőgépgyár rejtélye

Napi videó:   Majdnem sikerült trükkök

Napi fotó:  Ne egyél görögdinnye-magot...

Macskaőrség:   Szumátrai tigris-kölykök születtek a londoni állatkertben

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...