Használjuk ki a remek időt a grillezésre. Ismét egy minimalista receptet mutatok, amely egyszerűsége ellenére nagyon finom. Egyaránt alkalmas elegáns előételnek, sörkorcsolyának, egy grilltál egyik fogásaként, de csak úgy rágcsálni beszélgetés közben. Mert a kevés néha több.

Spárga sonkában: mennyei íz-kombináció.

Nem kell más hozzá, mint egy csomag zsenge spárga, és valamilyen finom nyers sonka (Nem gépsonka, nem főtt sonka). Az elkészítése egyszerű. Fogjunk meg egy spárgát – esetleg két vékonyat, és borítsuk rá a sonkát,  a túloldalán tűzzük meg. tegyük a parázs fölé, és időnként forgassuk, hogy a sonkából kisülő zsír a spárgát vonja be.

Egyetlen dologra kell figyelni, hogy elég nagy mennyiséget készítsünk elő, mert a gyors fogyás miatt folyamatosan kell sütni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A világ legszebb medencéi

Napi videó:   A malac és a süti

Napi fotó:  Üzenet a kilátóponton

Macskaőrség:   Így örül egy fekete párduc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...