Amikor megcsináltam ezt az ételt az volt a célom, hogy egy könnyen elkészíthető, mégis különleges fogás készüljön. Az összetevők egyszerűek, gyorsan elkészíthető, és látványosan tálalható. Ínycsiklandozó finomság.

 

Pulykarózsa

Hozzávalók személyenként:
3 hosszú és vékony szelet pulykamell filé
6 szelet bacon szalonna
piros arany
bors

Elkészítés:
A hússzeletet leterítjük, sózzuk, borsozzuk, beborítjuk két szelet baconnal.

 Ízlés szerint megkenjük piros arannyal.

 Szorosan feltekerjük, és hústűvel átszúrjuk.

 

 Zsírral kikent tűzálló tálba egymás mellé állítjuk a rózsákat. A tálat lefedjük, vagy alufóliával borítjuk. Sütőben, 180 fokon kb. húsz percig sütjük. Majd levesszük a fóliát,  és pirosra sütjük.

 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Robotizált bringaparloló

Napi videó:   Festő nem vert még így át zsűrit

Napi fotó:  Ilyen poló kell nekem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...