Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.
Padlizsános szendvicsragu:
Hozzávalók:
10 dkg húsos szalonna
1 közepes fej hagyma
1 közepes méretű padlizsán
só
bors
Elkészítés:
A szalonnát zsírjára sütöm, rádobom az apróra vágott hagymát és az apró kockára vágott padlizsánt. Sózom, borsozom. Fedő alatt puhára párolom.
A kenyérszeletekre halmozom a még forró ragut, megszórom reszelt sajttal, és azonnal tálalom.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Napi videó: Egykerekűvel a hegyekben
Napi fotó: Lenyűgöző vizimalom.