A gyümölcsös joghurt a legegyszerűbb, de ennek ellenére nagyon finom étel: 1 perc alatt elkészíthető, mégis a boltban vesszük meg, ami az édesítőtől édes,  aromától van íze, a színezéktől színe, az állományjavítótól állaga. A gyümölcstartalmat meg valamilyen más rost szimulálja.

A legegyszerűbb gyümölcsös joghurthoz nem kell más, csak joghurt, és a kamrából bármilyen lekvár. Hogy mennyi lekvárt teszel hozzá az ízlésedtől függ, ha egyszer kitapasztalod, utána már csak meg kell jegyezni az arányokat.

Öntsd ki joghurtot egy tálba, rakd bele a lekvárt.  Én egy 450grammos joghurtba, 3 evőkanál meggylekvárt tettem.

Keverd el jó alaposan. És már kész is.

Fontos, hogy tudd, hogy nehogy csalódj! Soha nem lesz olyan élénk színe, mint a boltinak, mert abba jócskán raknak színezéket, hogy tetszetős legyen. ÉS az íze is más lesz, ha igazi gyümölcsöt raksz bele.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Amilyennek még nem láttad a világot

Napi videó:   Mégis vannak jó emberek

Napi fotó:  Miért ne vegyél ilyen kocsit szőke nőnek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...