Itt a málnaszezon. Egy könnyűnek nem nevezhető, de könnyen és pillanatok alatt elkészíthető nyári desszert.
Málnás-mascarponés túróhab
Hozzávalók:
30 dkg málna
25dkg mascarpone
50 dkg tehéntúró
15 dkg cukor
Elkészítés:
Öntsük be az összes hozzávalót egy konyhai robotgép táljába, és keverjünk habos krémet belőle. Tejszínhabbal, citromfűlevéllel díszítjük. Ennyi.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Northlandz: a világ legnagyobb modell vasútja
Napi videó: Őrült száguldás a hegyről lefelé
Napi fotó: Ki találta ki ezt a csúszdát?