Hétvégén a piacon jártam, amikor megláttam ezeket a gyönyörű, pici, piros paprikákat. Rögtön döntöttem, hogy ezzel fogom elkészíteni a párom egyik kedvencét. Eredetileg olasz előétel, de ma már hidegtálak rendszeres vendége.
Kecskesajttal töltött paprika olajban
Hozzávalók:
apró méretű, vörös húsú, csípős paprika
natúr kecskesajt
olivaolaj
Elkészítés:
A kecskesajtot lereszelem.
A paprikát megmosom, megszárítom, és kicsumázom.
A paprika belsejét megtöltöm a reszelt kecskesajttal, majd egyesével szépen beleállítom egy befőttes üvegbe. Amikor az üveg megtelt, felöntöm oliva olajjal, és lezárom.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Lélegzetállító mászás a Half Dome-ra
Napi videó: A világ legmagasabb játék-autópályája
Napi fotó: Hiba volt újra megcsinálni