Könnyű fogás, nemcsak enni, hanem emészteni is. Gyors, egyszerű, pillanatok alatt összedobható. Semmi fakszni, csak egyszerűség és remek ízek.
Csőben sült tőkehal olaszosan
Hozzávalók:
0,5 kg tőkehal
15-20 dkg mozzarella
ízesített paradicsomszósz, pizza-szósz, stb
bazsalikom
petrezselyem
5-6 szem kapribogyó
5-6 darab felkarikázott fekete olajbogyó
vaj
fokhagyma
Elkészítés:
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, a fokhagymát összetörjük, és a tálba egyenletesen elszórjuk. A halszeleteket megtisztítjuk, sózzuk, majd szorosan a tálba pakoljuk. Megkenjük a paradicsomszósszal, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal, a leöblített kapribogyóval, és az olajbogyóval. Az egészet beterítjük reszelt vagy karikázott mozzarellával. Sütőben közepes hőmérsékleten 40-percig sütjük.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint harminchétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Legmenőbb szuperkocsi-tuning
Macskaőrség: Nem bízom benned, de kíváncsi vagyok
Napi videó: Öregember és a vidra
Napi fotó: Két világ határán