Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csőben sült zöldséges tőkehal

Szeretem az olyan fogásokat ahol a köret és a hús együtt készül. Az ilyen egytálételek összetevői ízükkel egymást gazdagítják. A zöldségek felszívják a húsból felszabaduló zsírokat, húslevet, íz aromákat, miközben ők maguk fűszerezik a húst. A végeredmény teljesen más lesz, mintha külön-külön készülnének el.recept főétel melegétel egytálétel csőben sült hal zöldség besamel

Csőben sült zöldséges tőkehal

Tovább


Baconbe csavart kukorica

Az egyszerűség gyönyörűsége

Kis hazánkban leragadtunk a kukorica főzésénél, pedig ezt a csöves gyönyörűséget bizony sütni is lehet. Egyetlen egyszerű trükkel egy kitűnő köretet kínálhatunk a hús mellé, de önmagában is kiváló.

recept főétel melegétel sült bacon

Baconbe csavart kukorica

Tovább


Tex-Mex fűszeres csirkerudak csipszbundában 

Ezt a receptet a klasszikus mexikói ételek ihlették. A bundázott csirkénél magyarabb ételt nem sokat ismer a magyar, pedig néhány egyszerű módszerrel valami különlegeset lehet belőle készíteni. Most először is a bunda alatt a hús erősen fűszerezett lesz. Valójában nem panírozzuk, elhagyjuk a lisztet és a tojást. Végül nem is fogjuk olajban megsütni, ezért sokkal egészségesebb ételt tehetünk az asztalra.

Tex-Mex fűszeres csirkerudak csipszbundábanrecept főétel melegétel sült csirke mexikói csipsz

Tovább


Zöldhagymás, mozzarellás sült retek

Nagyon szeretem az ázsiai módon elkészített zöldségeket, amikor magas hőfokon kívülről megpirítjuk, belül mégis sercegős csaknem nyers marad. Erre tökéletesen alkalmasak a magyar zöldségek is, kedvenceim a különféle retkek. A piacon most folyamatosan kapható vajretek, még zöldhagyma is kapható, ez tökéletes páros egy sült zöldséghez.

Zöldhagymás, mozzarellás sült retekRecept főétel melegétel sült zöldség retek mozzarella

Tovább


Brokkolis-sajtos tőkehal

Egy könnyű egészséges nyári fogás. Gyors, egyszerű, pillanatok alatt összedobható.

Brokkolis-sajtos tőkehal

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.