Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szezámmagos sült répa

A répa gyakori fogás a kerti sütögetéseken és partikon, de egy pici plusz munkával egészen különleges fogást lehet készíteni, amely ízében és látványában is megfogja a vendégeket.Recept főétel melegétel köret répa szezámmag

Szezámmagos sült répa

Tovább


Bud Spencer emlékére

Már több mint negyven éve tudjuk, hogy az angyalok is esznek babot. A hagymás bab legnagyobb földi szószólója tegnap a mennybe költözött, hogy valaki megmutassa az angyaloknak, hogy kell igazi hagymás babot készíteni.

Mi mással tiszteleghetnék előtte, mint a saját receptemmel, ahogy én készítem.

recept főétel melegétel hagyma bab Piedone Bud Spencer hagymás

Hagymás bab

Tovább


Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal

Amíg lehet friss parázsburgonyát kapni, addig mindig hozok haza a piacról. Sajnos gyorsan véget ér a zsenge csemege időszaka. A parázsburgonya olajban kisütve kis ráncos golyó lesz, mintha valamilyen különleges termés, vagy furcsa lény tojása lenne. De rendkívül ízletes, és egy vékony fűszerkéregben és egy intenzív ízű mártogatóval maga a tökély.recept melegétel főétel köret parázsburgonya

Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal

Tovább


Brokkolis-sajtos tőkehal

Egy könnyű egészséges nyári fogás. Gyors, egyszerű, pillanatok alatt összedobható.

Brokkolis-sajtos tőkehal

Tovább


Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllel

Az egyszerűség tökéletessége. Nagy nyári kedvencem a parázsburgonya. Ez az egyik legegyszerűbb recept, mégis a maga nemében maga a tökély. Remek köret, de akkor a legjobb, ha egy tányérra halmozzuk, mellé csapjuk a tejfölt, és kiülünk a teraszra a meleg nyári alkonyatba, és élvezzük a pillanatot. Vagy csak rakd az asztal közepére a két tálat, és a barátokkal - csak úgy kézzel - eleszegetitek.

Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllelRecept melegétel főétel köret parázsburgonya

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.