Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári húsgombóc leves

Ez az egyik kedvenc nyári levesem. Ilyenkor belekerül minden zöldség, amit frissen a piacon be lehet szerezni. Selymes, friss, ízgazdag, amit megkoronáznak a húsgombócok. Nálunk általában a párom csinálja. Azt mondta, örömmel vette, hogy én leszek a gyermeke apja, rám bízná az atomkódot és a világbékét, de a gombócok esetében megbízhatatlan vagyok. Így is a harmadik ellopása után már komoly balhé van. De hogy hogy veszi észre, nem tudok rájönni.

recept főétel melegétel leves zöldség gombóc

Tovább


Gazdag lepény

Szeretek esténként mindenféle lepényeket sütni. Tény, nem egy könnyű és nem is túl egészséges vacsora. De olyan jó este megfáradtan körbeülni egy asztalt barátokkal vagy a családdal, és középen gőzölög egy hatalmas, ínycsiklandozó lepény. Darabokra vágjuk, vagy egyszerűen csak falatkákat tépünk belőle, és élvezzük az estét, a társaságot, és a finom ízeket.

recept főétel melegétel tészta lepény kenyér

Tovább


Baconba csomagolt húsgombóc

Ha már unod a hagyományos fasírtot, esetleg csak szeretnél valami újat kipróbálni, akkor ez a recept neked való.recept főétel húsétel melegétel fasírt húsgombóc bacon

Tovább


Túrós kalácslepény

Lepényt nem csak kenyértésztából lehet készíteni, hanem kalácstésztából is. így nem csak sós lepényekkel kísérletezhetünk, hanem édesekkel is. Ez a recept, egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, és természetesen nagyon finom. Tökéletes arra, hogy ezzel kezdjük meg az édes lepények felfedezését.

Túrós kalácslepényrecept főétel tészta melegétel lepény túrós édes

Tovább


Gombás-sajtos mini csirkepite

Nagy rajongója vagyok a húsos pitéknek, a fűszeres, darált vagy aprított hústölteléknek, amelyet ropogósra sült tészta vesz körül. Készíthetjük nagy tortaformában is, de sokkal látványosabbá tehetjük a fogást, ha egyszemélyes adagokat készítünk. Egy tartalmas leves mellé tökéletes második fogás. Hidegen-melegen egyaránt ízletes. Kínálhatjuk salátával is, de én önmagában szeretm a legjobban.

Gombás-sajtos mini csirkepiterecept főétel melegétel tészta pite húsos gombás sajtos

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.