Semmi magyarkodás nincs benne, egyszerűen így adták a hozzávalók.
Gyakran eszünk salátát, általában szinte mindig ugyanúgy készítjük, ugyanúgy tálaljuk, ugyanúgy esszük. Pedig egy kis variálással szinte más végeredményt kapunk. És mennyivel jobban néz így ki, nem igaz?
Piros-fehér-zöld saláta
Hozzávalók:
Fejes saláta
paradicsom
kápia paprika
krémfehérsajt
Elkészítés:
A fejes salátából két szép nagy levelet a tányér aljára fektetjük. Pár levelet apróra tépkedünk. Ráfektetjük a felszeletelt paradicsomot, majd a felkarikázott kápia paprikát. Végül megszórjuk a kockára vágott sajttal.
Ezek után mindenki saját kedve szerint folytathatja: eszi így, sózza-borsozza, meglocsolja ecettel és/vagy olajjal, csurgathat rá balzsamecetet, esetleg meglocsolhatja szójaszósszal. A lehetőségek végtelenek, csak a látvány és az élmény más.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Láncing a kommandósoknak
Macskaőrség: Örögbefogadás
Napi videó: Mit evett az Anakonda utoljára?
Napi fotó: Szövetség