A világon a legegyszerűbb dolog elkészíteni a tökéletes gyümölcsös joghurtot.

Nézem a boltban az előttem lévők kosarát, minden másodikban gyümölcsös joghurtot látok? Miért? A gyümölcsszezon kellős közepén miért vásárol valaki olyan joghurtot, amely mesterséges aromából és/vagy valamilyen módon tartósított gyümölcsből, rosszabb esetben adalékanyagokkal dúsítva készülnek.

A világon a legegyszerűbb dolog elkészíteni a tökéletes gyümölcsös joghurtot. Tisztíts meg egy adag gyümölcsöt turmixgéppel vagy merülő mixerrel pépesítsd. Keverd hozzá a joghurtot, és édesítsd ízlésed szerint. Ha nem akarsz cukrot tenni hozzá, akkor használj ugyanolyan  aszalt gyümölcs, amit szintén a mixerrel pépesíthetsz. Miért lesz tökéletes? Mert egészséges, friss, vitaminokban gazdag. Annyira gyümölcsös és annyira édes, amennyire te szeretnéd.

Nem csak friss gyümölcsből készíthető, hanem a kosárban maradt, már nem olyan szép, de fogyasztásra tökéletesen alkalmas maradékból is.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hova tűnt el a híd?

Napi videó:   Fényfutó az égen

Napi fotó:  Kicsit nyomasztó kilátás

Macskaőrség:   A macska és az egér

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...