Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Málnás mascarpone-krém

Ha létezik a mennyei mannához hasonlítható földi étel, akkor a málna és a mascarpone keveréke lehet az. Egyszerűen tökéletes, ahogy a tömény tejszínsajt zsíros-édes krémessége elvegyül a málna édesen is kicsit savanykás zamatával. recept desszert pohárkrém málna mascarpone

Málnás mascarpone-krém

Tovább


Gyors krémsajtos piskóta

Nagyon szeretem azokat a süteményeket, amelyeknek krémsajt az alapja. Semleges íze nem torzítja a végleges összképet, de sűrűsége, zsírossága más struktúrát, és más alapízt ad a tésztának. Ez a sütemény tényleg nagyon gyors, mire felmelegszik a sütő, annyi idő alatt kikeverhető. Tetszőleges gyümölcsökkel, diófélékkel díszíthető.recept sütemény piskóta friss krémsajt gyümölcs csokoládé

Gyors krémsajtos piskóta

Tovább


Vörösboros szilvakrémleves

íavasszal, amikor megjönnek az első meleg napok, eljön a nagytakarítás ideje. Nem csak a lakás kerül teritékre, hanem a kamra is. Átnézzük a polcokat, mi maradt meg a télről, felfedezzük az utolsó üveg megmaradt befőtteket. Csinálhatunk belőle egy remek gyümölcslevest, amelyet akár hidegen, akár melegen is jó elkanalazni. Ez a recept pikánsabb a megszokottnál: krémleves, kis vörösborral vadítva. Egyszerre édes és savanyú.

recept főétel melegétel hidegétel leves gyümölcs krém szilva vörösbor

Vörösboros szilvakrémleves

Tovább


Friss krémsajtos pogácsa

Egy gyors egyszerű pogácsa, a különlegessége, hogy a tészta zsíros krémességét nem tejföl, joghurt, vagy valamilyen folyadék adja, hanem krémsajt.

recept tészta pogácsa friss sajt krémsajt

Friss krémsajtos pogácsa

Tovább


Medvehagymás tojáskrém

Ha húsvétra nem akarsz csak egyszerű kemény tojást adni a sonka mellé, és van kedved kihasználni a tavasz adta lehetőségeket, akkor ez a te recepted. Egy kis plusz munka, de egy kellemes íz, és feldobja a húsvéti asztalt.recept hidegkonyha tojás krém töltött medvehagyma

Medvehagymás tojáskrém

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.