Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Édes művészet

Ilyen meleg időben mit használjunk az akvarell festéséhez? Jégkrémet. Az iraki művész, Othman Toma használja ezt a speciális festéket.

Tovább


Gyümölcs jégkrém

Nyáron a gyerekek folyamatosan fagyiért, jégkrémért nyúzzák a szülőket. Szívünk szerint teletömnénk őket édességgel, de a józan eszünk nem engedi, hogy ennyi cukrot tömjünk beléjük. A tejszínes, zsíros, csupa kalória jégkrém helyett csináljunk nekik valami egészségesebbet.

Régóta lehet már kapni olyan öntőformákat, amelyekkel otthon is készíthetünk jégkrémet. Ezek ráadásul praktikusak is, mert az öntőforma teteje egy olyan nyél is egyúttal, amelyről nem csöpög le könnyen az olvadó jégkrém.

 

Akkor a legegészségesebb a jégkrém, ha tisztán gyümölcsből van. Nem kell mást tenni, mint a megtisztított gyümölcsöt turmixszoljuk le, és öntsük a formába. Ha többfélét öntünk egymásra, szép réteges jégkrémet kapunk. Ez például banánból, sárgabarackból, és nektarinból készült. Elegánsabb lett volna, ha középre rakom a banánt, de majd legközelebb.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Határtalan szeretet

Napi videó:   Csobbanás Marokkóban

Napi fotó:  A stílus maga az ember

Macskaőrség:   Macska az ablakban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csirkemell zengővárkonyi módra

Az egyik legnagyobb kedvencem, több mint harminc évvel ezelőtt ettem először egy remek étteremben. Ez az étel egy különleges kombináció, A Cordon Bleu izgalmas változata.

Csirkemell zengővárkonyi módra

Tovább


Egyszerű de tökéletes

Ha valaki még csak ismerkedik a medvehagymával, kezdje így.

Bár az elmúlt években medvehagyma-vihar vonult végig Magyarországon, még mindig nagyon sokan vannak, akik még meg sem kóstolták. Így járt az az ismerősöm is, akivel akkor futottam össze az utcán, amikor három nagy csokor virított a hónom alatt. Eddig nem igazán érdekelte a medvehagyma, de most hogy nálam látta, kedvet kapott hozzá. Kért valami nagyon egyszerű receptet az ismerkedéshez.

Tovább


Jégkrém-lakat

Munkahelyeden belekóstolnak a jégrémedbe? Vagy párod éjszakai nyalakodását szeretnéd megakadályozni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.