Se nem lekvár, se nem befőtt, de elképesztően finom. Kedves barátomtól tanultam ezt a hallatlanul egyszerű, de nagyon finom receptet.
Darabos narancsfinomság
Se nem lekvár, se nem befőtt, de elképesztően finom. Kedves barátomtól tanultam ezt a hallatlanul egyszerű, de nagyon finom receptet.
Darabos narancsfinomság
A konyharuhákkal a legnagyobb probléma, hogy az ember mindig elhagyja azokat. Hol itt, hol ott dobja le, mert macerás visszaakasztani a helyére. Itt a mágneses változat, a gyártó eleve belevarrta a mágnest a konyharuha sarkába. Így nyugodtan csak fel kell dobni, a hűtő, vagy a tűzhely oldalára.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Elhagyott vízalatti sztriptizbár
(via amazon)
Bográcsolásnál általában leragadunk a leveseknél és pörkölteknél, a legtöbben ennél tovább nem lépnek a kerti főzés során. Pedig más hagyományos ételeket is el lehet készíteni. Egyik kedvencem a bográcsban sült székelykáposzta, amely a bográcsban elkészítve teljesen más karaktert kap. A folyamatos párolgás miatt a főzés végére elveszti minden levét, és egy szárazabb, de nagyon finom ételt kapunk. Érdemes megpróbálkozni vele, nem bonyolult.
Bográcsban sült székelykáposzta
Ha a konyhát, a vendégséget, vagy a kerti partit egy kicsit fel akarod dobni, akkor csak egy ilyen kesztyűben ragadd meg az edény fülét. A siker garantált.
Első látásra hülyeségnek tűnik, minek lekupakolni egy zöldséget vagy gyümölcsöt. De ha belegondolunk, nagyon is praktikus eszköz. A megkezdett zöldség vágási felülete nem kezd el oxidálódni, nem fog megbarnulni, rohadni, penészedni. A vágási felületet mindig frissen tartja.