Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Darabos narancsfinomság

Se nem lekvár, se nem befőtt, de elképesztően finom. Kedves barátomtól tanultam ezt a hallatlanul egyszerű, de nagyon finom receptet.

Darabos narancsfinomság

Tovább


Mágneses konyharuha

A konyharuhákkal a legnagyobb probléma, hogy az ember mindig elhagyja azokat. Hol itt, hol ott dobja le, mert macerás visszaakasztani a helyére. Itt a mágneses változat, a gyártó eleve belevarrta a mágnest a konyharuha sarkába. Így nyugodtan csak fel kell dobni, a hűtő, vagy a tűzhely oldalára.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Elhagyott vízalatti sztriptizbár

Napi videó:   Bukfenc csúszda

Napi fotó:  Adj egy ötöst!

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Bográcsban sült székelykáposzta

Bográcsolásnál általában leragadunk a leveseknél és pörkölteknél, a legtöbben ennél tovább nem lépnek a kerti főzés során. Pedig más hagyományos ételeket is el lehet készíteni. Egyik kedvencem a bográcsban sült székelykáposzta, amely a bográcsban elkészítve teljesen más karaktert kap. A folyamatos párolgás miatt a főzés végére elveszti minden levét, és egy szárazabb, de nagyon finom ételt kapunk. Érdemes megpróbálkozni vele, nem bonyolult.

Bográcsban sült székelykáposzta

Tovább


Tetovált edényfogó

Ha a konyhát, a vendégséget, vagy a kerti partit egy kicsit fel akarod dobni, akkor csak egy ilyen kesztyűben ragadd meg az edény fülét. A siker garantált.

Tovább


Zöldség-kupak

Első látásra hülyeségnek tűnik, minek lekupakolni egy zöldséget vagy gyümölcsöt. De ha belegondolunk, nagyon is praktikus eszköz. A megkezdett zöldség vágási felülete nem kezd el oxidálódni, nem fog megbarnulni, rohadni, penészedni. A vágási felületet mindig frissen tartja.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.