Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rumos köcsög

Az alkohol igazi ünnepe, az igazán kemény emberek csemegéje. Hogy miért az erős embereké? Lélekben erőseké. Mert óriási erő kell ellenállni neki. Ez a

Rumos köcsög.

Tovább


Szilikon főzőkosár

A FoodPod egy modern szilikon főző eszköz, a tervezői szerint célja, hogy megkönnyítse a főzést , párolást, blansírozást, és így időt takarítsunk meg. A Foodpodot könnyű megtölteni, legyen az zöldség, tojás, vagy éppen kagyló. Pattintsuk rá a fedelet. A száránál fogva lehet a vízbe beereszteni, és onnan kivenni. A szára a rugalmas kampó végével az edény oldalára akasztható. Kiemelve gyorsan távozik belőle a víz. A neten 15 dollárért megvásárolható.

Egy bemutató videó a termékről:

Tovább


Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


12 hengeres kávégép

Mit keres egy 12 hengeres motorblokk a konyhában? A drágábbakban kávét főz. Az Espresso Veloce V12 gép hű maradt ahhoz, hogy nevét, formáját, és a dizájnját egy V12-es motortól örökölte. Kézi gyártással készült alumínium, magnézium, titán, és más, az autóiparban használt anyagból. Az adagolók hasonlítanak kipufogóvégekhez, a hozzáadott bögrék a dugattyúkhoz. Csak 500 ilyen gép fog épülni.

Tovább


Húsvéti aranytömb

Meglepődtem, mert azt hittem, mindenki így csinálja. De nagyon sokan nem ismerik ezt az egyszerű trükköt.

Van a húsvéti ünnepeknek egy kellemes mellékterméke, amit nem becsülünk meg eléggé.

Mindenki tudja, hogy egy jó bableves, lencsefőzelék, vagy az ehhez hasonló fogások akkor a legjobbak, ha füstölt hús is van bennük. De nem kell feltétlenül a füstölt hús ahhoz, hogy ezt az ízt elérjük. A húsvéti dorbézolás után sok helyen a sonka főzőlevéből készítik el ezeket a fogásokat, és húsmentesen érhetjük el ugyanezt az eredményt.

De általában sokkal több főzőlé van, mint amennyit fel tudunk használni, a húsleveshez hasonlóan viszont gyorsan megromlik a lé.A többi megy a lefolyóba, ami nagy pazarlás.

De van egy megoldás, amivel megmenthetjük, és akár hónapokkal később is használhatjuk: ezt hívom húsvéti aranytéglának.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.