Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyönyörű régiségek a konyhában

Ilyet használtak valamikor régen.

Tovább


Az egyetlen offline söröző

Hála az okos telefonoknak, az emberek a nap minden percében nyomkodják, még a legjobb társaságban is. Nincs szörnyűbb látvány, mint amikor a sörözőben egy társaság üldögél, és az emberek fele a mobilját bámulja. A világ egyetlen offline sörözője, a Salve Jorge bár szenzációs megoldást talált ki, hogy az emberek ne használják a mobilt, és újra egymással foglalkozzanak. A bár imázsvideója.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   New York a XIX. században

Napi videó:   Lucky Luck 20 év múlva

Napi fotó:  A gondolkodó kenguru

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Befőző tölcsér

Itt a befőző szezon, itt egy kifejezetten hasznos kiegészítő. A neve egyszerű, és leleplezi a funkcióját: befőző tölcsér.

Tovább


Mire jó a befőzőcukor?

Ha gyorsan akarom összefoglalni, akkor csak pénzkidobásra.

Tovább


Igazi gyümölcstea

Egy egészen egyszerű trükkel különleges, és főleg valódi gyümölcsteát készíthetsz magadnak. Itt a lekvárfőzési szezon, használd ki a lehetőséget.

A lekvárkészítés lényege, hogy a gyümölcspépből eltávolítsuk a felesleges vizet. Ezért főzzük rákon keresztül, hogy a gyümölcsből kieresztett lé besűrűsödjön, és a pektin révén megkössön. A dzsem készítésekor is ezért rakunk dzsemfixálót.

Megúszhatjuk a főzés jelentős részét, ha egy másik trükkel szabadulunk meg a felesleges folyadéktól: egyszerűen merjük le. Amikor felforr, óvatosan merjük ki a forró,cukros gyümölcslét a fazékból. A befőtthöz hasonlóan töltsük tiszta üvegekbe, és dunsztban hűtsük ki. Ennyivel kevesebb levet kell elfőzni, gyorsabban elkészül a lekvár.

A gyümölcstea készítése innen már egyszerű. Készítsünk el egy kanna teát, és a gyümölcsléből ízlés szerinti mennyiséget öntsünk a teába. Ne feledjük, hogy a gyümölcslé már jelentős mennyiségű cukrot tartalmaz.

Ne számíts arra sem, hogy a tea szép átlátszó lesz. A mesterséges aromnákkal szemben ez valódi gyümölcsből készült, amelynek apró darabkái homályossá teszik a teát.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Benzinkútból legénylakás

Napi videó:   Anyjával a hátán

Napi fotó:  Két kerék nem lehet akadály

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.