Semmi sincs olyan távol a földön a civilizációtól, mint az Antarktiszon a Concordia kutatóállomás. Kilenc hónapig itt megáll az élet, mert a járművek sem bírják a hideget. Ilyenkor csökkentett személyzettel dolgozik az állomás. Cyprien Versaux francia asztrobiológus, szabadidejében a hideg bemutatásával szórakoztatja a világot. Ezeken a képeken bemutatja, hogyan reagálnak az ételek a mínusz 70 fokos külső hőmérsékletre, amihez képest minden mélyfagyasztó trópusi sziget.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(Via)