Sokszor van olyan pillanat, amikor nincs kedvünk vagy időnk a konyhában pepecselni, de egy kis édesség olyan jól esne. Egy könnyű reggeli, vagy délutáni nassolás? Mindegy, a lényeg, hogy pillanatok alatt elkészíthető, egészséges, és nagyon finom. Az arányok úgy állítod össze, ahogy neked ízlik. Most épp itt az eperszezon, de télen is tökéletes fagysztott eperből.recept hidegétel desszert eper görög joghurt

3 perces eperdesszert

 

Hozzávalók:
görög joghurt
eper
méz
tejszínhab

Elkészítés:
A fele joghurtot elkeverjük ízlés szerinti mennyiségű mézzel, és a poharak aljára töltjük. Az epret megtisztítjuk, leturmixoljuk, és összekeverjük a joghurt másik felével. Ha szükséges ezen is édesíthetünk.  ez a poharakban a következő réteg. Ha magas vékony poharat választunk, a rétegeket váltogathatjuk. Végül a tetejét díszítsük tejszínhabbal.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Az igazi élő művészet
Macskaőrség:  Nevet kaptak a fehér oroszlánkölykök  
Napi videó: 
Hirtelen bosszú  
Napi fotó:
Kifordítható ülések

recept hidegétel desszert eper görög joghurt