Az olasz és francia konyha isteni keresztezése. Egyszerű és gyors recept. A tökéletes fúziós-konyha.
Gnocci Camembert-szószban
Hozzávalók:
1kg gnocci
25 dkg érett camembert
5dkg vaj
5 evőkanál liszt
tej
Elkészítés:
A vajból, lisztből, és tejből közepesen sűrű besamel-mártást készítek. Apróra vágom a camembert sajtot, belekeverem a mártásba, és felolvasztom benne.
A gnoccit sós vízben megfőzöm. Belekeverem a mártásba. Tűzálló tálban a teteje megbarnulásáig sütöm.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Az öreg bánya titka
Macskaőrség: Leopárdok Indiában
Napi videó: Star Wars - Zsivány egyes
Napi fotó: elkészült kiránduló