Új finomság tűnt fel a piacon.
Szász pulykatokány
Egy erdélyi ihletésű recept, Koltói barátainknál készítette el a házigazdánk. Kevés alapanyag, könnyű elkészítés, rövid főzési idő. Mindehhez isteni ízek társulnak.
Szász pulykatokány
Bakonybéli pulykamell
A bakonyi sertésszelet a magyar konyha egyik meghatározó alapreceptje. A Magas-Bakony szívében, Bakonybélen egy olyan változatát sikerült megkóstolnom, amely recept szerint kevéssé különbözött, de ízben sokkal gazdagabb lett.
Bakonybéli pulykamell
Juhtúrós pulykarolád
A pulykamell az egyik legszárazabb hús, de sokan pont emiatt szeretik. Vagdalt, vagy rolád készítésére csak úgy alkalmas, ha ezt a szárazságát fellazítjuk. Ha ehhez valamilyen ízletes zsíros anyagot használunk, egészen különleges ízvariációkat kaphatunk. Ebben a receptben szalonnával, juhtúróval és sonkával teszem egészen különlegessé a roládot.
Juhtúrós pulykavagdalt
Lamborgini pulyka
Ha a buliban elfogy a kaja, de a hütőben van egy pulyka, és a garázsban egy Lamborgini, akkor a sütés nem okozhat gondot.