Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színpompás pecsenye

Ez egy olyan recept, ami sok szabadságot kínál neked. Sokféle színes összetevője van, amit tetszésed szerint kombinálhatsz, de minél több féle van, annál izgalmasabb az íz kavalkád. Ez a recept lehet egy kiindulópont, hogy elerezd a fantáziád. A lényeg, hogy gyorsan és forrón csináld, hogy a zöldségek piruljanak, és ne párolódjanak. Ezt a fogást közvetlenül a tálalás előtt kell elkészíteni, így marad finom ropogós a zöldség.recept főétel melegétel húsétel csirke zöldség hagyma paprika gomba

Színpompás pecsenye

Tovább


Vásári csirke

Vásári forgatagban jártunk, szeretem a klasszikus lacikonyhát, a mozgó kifőzdéket, a finom húst kínáló sütödéket. Egyiknél egy fűszeres, igazi magyaros fogásra bukkantam, semmi extra nincs benne, csak egyszerűen tökéletesen van összeállítva. Nem volt nehéz összeállítani a receptet.

recept főétel húsétel csirke kolbász paprika

Vásári csirke

Tovább


Cecei csirke

Egy könnyedebb, mégis rendkívül ízletes, nyárhoz illő fogás, amely a magyar gasztronómiai hagyományokat követi. melegétel főétel húsétel csirke gpmba kolbász szalonna paradicsom paprika

Cecei csirke

Tovább


Pikáns tejszínes szelet

A tejszín és a fokhagyma egy csodás páros. Fenséges, telt, pikáns íz. Ha a benne párolódó hússal csinálunk agy kis trükköt ezt a hatást még fokozni lehet. Egy egyszerű, gyors, mégis fenséges étel.

főétel melegétel húsétel sertés tejszín fokhagyma paprika

Pikáns tejszínes szelet

Tovább


Tejben sült kacsamell-csíkok

Véletlenül egészen különleges húst sikerült vennem. Azt hittem, egy csomag filézett kacsamellet vásároltam, de kiderült, hogy nem egész mellek voltak. A csomagban csak a mellizomnak a legfinomabb részét, a mellcsont melletti ujjnyi vastag izomkötegeket találtam. Ekkor néztem meg jobban a csomagolást: bizony ez kacsa belső mellfilé.
Ez rögtön be is indította a fantáziámat, és az egyszerű sült kacsamell receptet félretéve, egy izgalmasabb, ehhez jobban illőt vettem elő.recept főétel melegétel húsétel kacsa mell filé tej paprika

Tejben sült kacsamell-csíkok

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.