Egyszerű recept, határozott ízek, finom összhatás, és a végeredmény egy isteni étel.
Gnocci pikáns gombamártással
Egyszerű recept, határozott ízek, finom összhatás, és a végeredmény egy isteni étel.
Gnocci pikáns gombamártással
Amióta wellness-nácik átvették az uralmat a földön, nagyon visszaszorultak a zsírosabb húsok a gasztronómiában. Pedig ezek a húsok a legszaftosabbak, leglágyabbak, legízletesebbek. Nincs szebb látvány, mint amikor egy csontról lecuppan a tökéletesen átsült, porhanyós hús. A hús egészét átjárja a zsiradék, fenséges aromákban tobzódhatunk minden egyes harapás után. Ráadásul ha a hús néhány órát valamilyen finom pácban töltött sütés előtt, az maga a tökély. Egyszerűen fenséges.
A sertésoldalas az egyik legfinomabb falat. Most egy olyan páccal készítettem el, amelyhez minden szükséges összetevő állandóan megtalálható otthon, akármikor elkészíthető.
Fájdalomcsillapítónak könnygázt lehetne felszolgálni mellé. Süsü itt nem rúg labdába.
A neve Saltdean Sizzler, és a Warwick Egyetemen elvégzett hivatalos mérések szerint háromszor csípősebb, mint a világ legerősebb csilipaprikája, sőt még a rendőrségi paprika spraynél is csípősebb. Hivatalosan is a legcsípősebb pizza a Földön.
Paul Brayshaw az angliai Saltdeanben megnyitotta saját pizzériáját, aminek a nem túl fantáziadús "Paul pizzája" nevet adta. Paul saját bevallása szerint a fűszeres ételek és a Fald fel Amerikát sorozat fanatikus rajongója. Ezért határozta el, hogy valamilyen különleges pizzával kell kirukkolnia. Úgy döntött, elkészíti a legcsípősebbet.
Majdnem ugyanaz, mint egy jó rántotta, de mégis, mennyit számít a megjelenés.
Különleges töltött paprika reggelire