Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vásári csirke

Vásári forgatagban jártunk, szeretem a klasszikus lacikonyhát, a mozgó kifőzdéket, a finom húst kínáló sütödéket. Egyiknél egy fűszeres, igazi magyaros fogásra bukkantam, semmi extra nincs benne, csak egyszerűen tökéletesen van összeállítva. Nem volt nehéz összeállítani a receptet.

recept főétel húsétel csirke kolbász paprika

Vásári csirke

Tovább


Kolbászos-paradicsomos bab

Az ilyen hideg, nyirkos, téli estéken felértékelődnek a forró egytálételek, amelyek nem csak átmelegítik az embert, de a libbenő gőze felett, kanalazgatás közben olyan jókat lehet beszélgetni. Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, amikor nincs kedvünk a konyhában sokat pepecselni.

recept melegétel főétel egytálétel bab paradicsom kolbász szalonna

Kolbászos-paradicsomos bab

Tovább


Kolbászos csicsóka

Imádom a csicsókát, ezt a méltatlanul háttérbe szorult finomságot. Gumójából mindazt meg lehet csinálni, amit a krumpliból, de a csicsókának van egy kis diós aromája is. Nyersen is imádom elrágcsálni. Ez egy könnyen összedobható egytálétel. Semmi fakszni, csak egy gyors és finom ebéd.

csicsóka recept főétel húsétel egytálétel kolbász szalonna melegétel

Kolbászos csicsóka

Tovább


Cecei csirke

Egy könnyedebb, mégis rendkívül ízletes, nyárhoz illő fogás, amely a magyar gasztronómiai hagyományokat követi. melegétel főétel húsétel csirke gpmba kolbász szalonna paradicsom paprika

Cecei csirke

Tovább


Kecsua-tál

Hétvégén szüreti főzőverseny volt szűkebb hazámban. Bográcsos ételekkel lehetett indulni. Én erre az alkalomra kitaláltam egy receptet. Az ízek és az alapanyag a közép-amerikai konyhát idézik, ezért a kecsua-tál nevet adtam neki. Egyszerre van benne édes, csípős és savanyú, puhább és ropogósabb falat.

Az ötlet arany oklevelet ért. A recept egy kisebb bográcsra való mennyiség.

Kecsua-tál

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.