Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gombás babbal sült kolbász

Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.recept főétel melegétel egytálétel kolbász gomba hagyma bab kukorica

Gombás babbal sült kolbász

Tovább


Marhahúsos lepény

Egy végletekig leegyszerűsített lepény, amely csupán egyetlen dologra koncentrál a finom marhahúsra. Minimál fűszerezés, kis paradicsomszósz, és reszelt sajt, ennél több nem is kell.recept főétel melegétel tészta lepény marhahús sajt

Marhahúsos lepény

Tovább


Sokszínű rakott csirke

Már nálunk is megjelentek a különböző színű sárgarépák. Lehet kapni, fehéret sárgát, vöröset és lilát is. Ez a színkavalkád adott ötletet egy ételhez.recept főétel melegétel húsétel csirke bacon répa burgonya krumpli

Sokszínű rakott csirke

Tovább


Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Egy szép nagy darab vaddisznócomb csodás ajándék. De nem csak jóféle pörköltet lehet belőle készíteni, egy izgalmas raguval egészen fantasztikus ételt lehet belőle kihozni. Ebben a fogásban van egy-két merész párosítás, de bízz bennem, a végeredmény valami káprázatos lesz.

recept főétel húsétel meleg étel vaddisznó répa gomba bor narancs

Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Tovább


Paradicsomos padlizsán

Padlizsán, gomba, egy kis kolbász. Egy nagyon egyszerű, gyorsan összedobható, könnyű fogás egy forró nyári estére. A zöldség csak pirul,nem párolódik, így ropogós és mégis puha lesz.

Végre itt a padlizsánszezon, egyik nagy kedvencem. Bár csak az utóbbi évtizedekben lett népszerű, elég régen ismerjük. Délkelet-Ázsiából származik, ahol már évezredekkel ezelőtt is termesztették, Magyarországra török-bolgár közvetítéssel került, innen a ritkábban használt törökparadicsom vagy kékparadicsom név is.recept főétel padlizsángomba kolbász paradicsom

Paradicsomos padlizsán

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.