Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.
Gombás babbal sült kolbász
Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.
Gombás babbal sült kolbász
Egy végletekig leegyszerűsített lepény, amely csupán egyetlen dologra koncentrál a finom marhahúsra. Minimál fűszerezés, kis paradicsomszósz, és reszelt sajt, ennél több nem is kell.
Marhahúsos lepény
Már nálunk is megjelentek a különböző színű sárgarépák. Lehet kapni, fehéret sárgát, vöröset és lilát is. Ez a színkavalkád adott ötletet egy ételhez.
Sokszínű rakott csirke
Egy szép nagy darab vaddisznócomb csodás ajándék. De nem csak jóféle pörköltet lehet belőle készíteni, egy izgalmas raguval egészen fantasztikus ételt lehet belőle kihozni. Ebben a fogásban van egy-két merész párosítás, de bízz bennem, a végeredmény valami káprázatos lesz.
Vaddisznó ragu erdőkerülő módra
Padlizsán, gomba, egy kis kolbász. Egy nagyon egyszerű, gyorsan összedobható, könnyű fogás egy forró nyári estére. A zöldség csak pirul,nem párolódik, így ropogós és mégis puha lesz.
Végre itt a padlizsánszezon, egyik nagy kedvencem. Bár csak az utóbbi évtizedekben lett népszerű, elég régen ismerjük. Délkelet-Ázsiából származik, ahol már évezredekkel ezelőtt is termesztették, Magyarországra török-bolgár közvetítéssel került, innen a ritkábban használt törökparadicsom vagy kékparadicsom név is.
Paradicsomos padlizsán